Банковият служител споделя в интервю за „На кафе“ емоцията си да участва в любимото предаване и за радостта от голямата печалба от 50 000 лв.

Александра Николова спечели голямата сума от 50 000 лв. от предаването „Сделка или не“ с кутия №22 и пред репортер на „На кафе“ разкрива емоциите, преживяла в шоуто.

„Времето минава и аз все още не мога да повярвам какво ми се е случило“, признава участничката.

„Отидох в предаването, за да променя живота си и да изляза от зоната си на комфорт. Исках да опитам нещо ново и пробвах да се забавлявам през цялото време. Не бях толкова фокусирана върху парите, които ще спечеля, а да получа пълноценно преживяване“, разкрива дали е очаквала, че ще спечели толкова голяма сума Александра.

„Цялата ми игра беше балансирана.  Кутиите, които избирах и как се подреждаха редовете... Реших, че щом цялата игра се развива под ключа на баланса, то отговорът и късметът ми е в баланса", споделя тя.

Александра Николова мечтае да използва сумата за кулинарна обиколка на Европа и благодарение на участието си в предаването ще сбъдне мечтата си.

Кой ще е късметлията, чието име ще изтегли компютъра днес и как ще се развие неговата игра - гледайте “Сделка или не” този понеделник от 18:00 ч. по NOVA