Артистът коментира участието си в хитовото шоу за имитации и първата си победа в образа на Ал Бано

След победата си в пети лайв на „Като две капки вода“ Панайот Панайотов разкрива пред репортер „На кафе“, че е изненадан и не е очаквал да спечели вота на зрителите, които го поставиха на първо място. Според него в екипа всички участници са на едно ниво.

„Държа да кажа, че ние сме южняшки типове с господин Ал Бано. Нямам честа да го познавам лично, но е много висока класа като певец. Направих една кавър версия на тази моя любима песен „Angeli”. “, разказва Панайот Панайотов за преобразяването си в италианския популярен певец.

Кой е най-трудният образ, който се е наложило да изгради?

„Парчето на Тина Търнър „The Best“ ми е една от любимите, но образът, който направих, бе под всякаква критика“, признава участникът.

„Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ – невиждано шоу на живо пред повече от 10 000 души

За обратната връзка с публиката

„Влияят ми всички коментари. Искам да напомня на публиката ми, че следващата година ще станат 50 години, от както съм на сцена. За мен вотът на публиката е истинската награда, а не на журито. Ако може да стане комплексно, няма да имам нищо против“, категоричен е певецът.

За предизвикателството да влезе в образа на Ед Шийрън

„Няма лесни работи, но щом Създателят ми е предоставил тази възможност, значи ще я направя тази задача. А на зрителите на NOVA телевизия изпращам целувки.“

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.