Какво да очакват зрителите от финала на шоуто за звездни имитации, който ще се проведе с грандиозен спектакъл в „Арена София“?

Как 11 000 билета бях продадени за броени дни и какво да очакват зрителите от любимото шоу за звездни имитации, разказват режисьорът и продуцент Кирил Киров-Кико и актьорът Иво Аръков. Участникът влезе в различни образи като Елвис Пресли, Джордж Майкъл и Кичка Бодурова и в студиото на „Здравей, България“ разказва повече за интересните си трансформации.

„Най-трудното при изпълнението на Елвис Пресли бе да пея и да направя центрофугата на финала на песента. Цялото ми тяло се тресеше и гласът ми вибрираше“, признава Аръков.

Следващият образ, в който трябва да влезе Аръков е на американската певица Дуа Липа и според него от 8 участници ще се класира на десето място. Иво е с глас бас-баритон и му е много трудно да изпълнява височините и женските гласове.

„До момента не съм се чувствал толкова затруднен, колкото с предстоящия образ. Много се забавлявам с това шоу. Страхотно е, освободено е и никъде другаде не мога да правя това, което си позволявам на тази сцена. Въпреки предизвикателството на всеки образ, повече е удоволствието, от работата. Аз бях първият, който откри сезона. Хвърлих се в едни напълно непознати води. За мен беше много стрес и напрежение, но след като мина първото предаване, спрях да се притеснявам толкова. Истински се забавлявам на сцената и не мисля за последствията“, разказва кои образи са го затруднили в шоуто.

Безпрецедентен интерес към финала на „Като две капки вода“ в „Арена София“

Финалът на шоуто „Като две капки вода“ ще се проведе на 13 май от 20.00 ч. в зала „Арена София“ и за първи път подобно шоу ще се излъчва в ефир с такава голяма публика на живо.

„Билетите се продадоха веднага. Обявихме, че се продават билети по време на шоуто в понеделник 18 март и във вторник вече нямаше свободни билети. Сцената ще е много по-голяма от сегашната. Сегашната е около 70 квадратни метра, а другата в "Арена София" ще е 440 и ще снимат 14 камери. Не само ще е много зрелищно, но това, че ще има публика от 11 000 човека, ще се отрази на участниците и на целия екип, който стои зад тях. Ние не само продадохме билетите, но сега следва предизвикателството за нашия технически екип. Много е сложно да направиш нещо, което е едновременно концерт, токшоу и много публика, която вдига шум. Никой не го е правил до момента. За нас е огромен комплимент и това е доказателството какво са „Като две капки вода“. Шизофренично шоу за участниците, но след това им остава невероятен спомен за цял живот. Всички участвали искат да се завърнат на сцената. Публиката забравя за всичко останало и се забавлява“, открехва завесата към предстоящия финал Кико.

Трета победа за Владимир Зомбори в „Като две капки вода“

„Имаш пред себе си стотици, които се радват на изпълнението ти и те зареждат. Тази енергия е неописуема и съм щастлив, че имам тази възможност да съм в това шоу. Когато съм на сцената не си набелязвам един човек, когото да следя, а си общувам с всички. Искам да уважа всички, а истината е, че ни гледат милиони зрители на лайв, но е различно, когато ги усетиш като погледи и присъствие. До момента бяха 450 човека, но на финала ще са 11 000 зрители. Още не мога да си го представя как ще се случи, но като дойде 13 май и усетя шума от публиката, тогава със сигурност ще ме завладее адреналинът“, признава Иво Аръков.

Кой е любимият образ на Иво Аръков до момента?

„Този на Елвис Пресли, въпреки че имах много малко време да го изработя. Имах представление в Шумен със „Спанак с картофи“, след това бях във Варна, Пловдив и Мадрид. Ако имам един ден в седмицата, за да изработя образа ще е добре, но за Дуа Липа съм си изчистил изцяло графика, за да я направя добре“, споделя участникът.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.