Той даде втори шанс на талантливата Никол, която беше на крачка от напускане на надпреварата

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата кулинарка Никол. Решението му тя да бъде участникът, който има шанс да си тръгне от Кухнята на Ада, шокира всички готвачи. Шеф Ангелов обаче не беше готов да се раздели с нея и поздрави двата отбора за първата успешно завършена вечерна резервация.

Кулинарна матура изпитва знанията на готвачите в Hell’s Kitchen

Въпреки успеха на Червените и Сините, изцяло мъжкият отбор успя по-бързо да издаде поръчките си под лидерството на бившия футболист Славейко. Никол беше лидер на червената кухня и след неуспеха срещу Сините, тя трябваше да посочи още двама от съотборниците си, които да бъдат номинирани за изгонване. Тя избра новобранката в кухнята - брокерката Симона и опитната кулинарка Михаела.

Отличникът на Hell’s Kitchen бе изключен от Кухнята на Ада

Следващата седмица в Кухнята на Ада ще има извънредна ситуация. В центъра на всичко ще се окажат футболният запалянко Нинов и любимият на Симона - Димитър. Звездите пък ще се впуснат в забавна игра, в която на сляпо ще трябва да познават какво има в кутии, пълни с изненади. Страхът от неизвестно ще изправи час то тях на нокти и ще доведе до много забавни моменти с Изи, Гатьо, Бони и останалите звезди.

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 само по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.