Българският олимпийски отбор по лингвистика на гости в Кухнята на Ада

На първата по рода си кулинарна матура ще се явят кандидатите за титлата “Най-добър готвач на България” в Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Опитният професор и експерт по вкусовете Виктор Ангелов ще изпита техните знания в редица кулинарни и общообразователни теми, а специалната резервация за българския олимпийски отбор по лингвистика ще изправи Сините и Червените в пореден сблъсък за надмощие.

Отличникът на Hell’s Kitchen бе изключен от Кухнята на Ада

Вечерната резервация в Кухнята на Ада ще бъде по-ожесточена и по-оспорвана от всякога, поставяйки на карта бъдещето на двама от състезателите в надпреварата. Кулинарните протежета на шеф Ангелов ще трябва да се погрижат за апетитното преживяване на своите специални гости - драг кралиците Авра Делано, Африка Бенедикшън, Малина Янг и Енигма Чадел, както и поп-фолк звездата Глория и дъщеря й Симона Загорова.

Времето на един от готвачите в Hell’s Kitchen изтича тази вечер

Кой ще получи “отличен”, кой ще бъде скъсан, чии задръжки ще паднат и чия куртка ще бъде взета завинаги, гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. само по NOVA

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.