Как Християна се справя с предизвикателствата в „Като две капки вода“ и къде планира да роди своето бебе?

„Заради бременността се изморявам по-бързо на сцената, но така се случиха нещата. Аз не исках да съм от бременните жени, които само стоят вкъщи и чакат да родят. Исках да пея, да съм щастлива. Когато аз съм добре, и бебето е щастливо. Не пестя нищо на сцената на „Като две капки вода“ – и танцувам, и скачам, и пея сложни песни. Правя всичко, каквото правят и другите участници“, споделя талантливата певица.

Най-трудния образ за Християна на сцената на "Като две капки вода" до момента

„Най-трудно ми беше в образа на Ъшър, защото трябваше да покажа няколко неща едновременно. Освен тембъра, който трябваше да усвоя, имаше много танци и мъжко поведение, което за пет дни просто е абсурд да се постигне. Моята зона на комфорт е в баладите, в песните, в които се разгръща гласът - като тези на Селин Дион, Уитни Хюстън. Там също има трудности, но са по-различни“.

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в „Като две капки вода“

Християна признава, че не желае да знае пола на бебето си, преди то да се роди. Иска да бъде изненада за семейството. „Много се вълнувам, това е най-хубавото чувство, което съм изпитвала досега. Нямам търпение да го видя, да го усетя… Планирам да родя в Кипър. Ще остана там, колкото ми е необходимо и след това ще се върна тук“, разкрива тя.

„Аз имам опит и в Музикалния театър, където съм солист от пет години и съм свикнала да влизам в роли. Но в „Капките“ имитираме звезди, които вече имат своя изграден почерк. Опитваме се да се доближим максимално до образите. Мисля, че се справям достатъчно добре и не заслужавам да съм на последното място. Много хора ми пишат, че заслужавам повече точки. Смятам, че ако резултатите зависеха само от зрителите, със сигурност нямаше да съм на последното място“, категорична е тя.

Следващата седмица в „Нощта на българските дуети“ Християна ще трябва да се превъплъти в образа на Мария Илиева или на Миро. Как ще се справи с новото предзивикателство, гледайте в понеделник, 8 април от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.