Участниците от Звездния отбор на Hell’s Kitchen 6 признават, че се забавляват в кулинарното риалити и се съревновават единствено с другия отбор

Талантливият български актьор Китодар Тодоров, с над 20 филма зад гърба си, е част от Звездния отбор на Hell’s Kitchen сезон 6. Китодар, който е вегетарианец и в момента пости, влезе в предаването със заявката да разкрие тайната на добрия таратор. Но след приготвянето му, получи добри съвети от шеф Ангелов. Тома Здравков е рок музикант, печелил редица музикални конкурси и класирал се втори в сезон 11 на любимото шоу за имитации „Като две капки вода“. Певецът е огромен фен на месните ястия и в Кухнята на Ада. Двамата звездни участници са гости в студиото на „На кафе“, където разкриват какво са успели да научат в кухнята на Hell’s Kitchen и споделят емоциите си от приключението в Кухнята на Ада. Артистичните мъже правят добър тандем и според тях едно от златните правила на Hell’s Kitchen е да опитваш храната и да не издаваш, без да си пробвал. Признават, че се забавляват в кулинарното риалити и се съревновават единствено с другия отбор.

Нинов остава в Кухнята на Ада

„Много обичам да готвя и това е нещото, което много ме успокоява. След динамичен ден, когато се прибера у дома, предпочитам да сготвя нещо с децата и жена ми. Знам, че не съм гениален в кухнята и бих бил прислуга, само отбора да върви напред. Освен да се забавлявам, влязох в Hell’s Kitchen, за да научавам повече. Абсолютно всичко, което готвя в предаването, после го приготвям и у дома. Научавам се на техники, интересни подходи към чинията, към презентации... Двамата с Китодар сме абсолютни противоположности, тъй като аз съм месоман, но се допълват в кухнята“, признава Тома.

Успяха ли да се сработят артистите – противоположности в Звездния отбор?

„Екип сме. От време на време има хаос, но се разпределяме кой където е силен. За съжаление, аз не съм силен никъде“, разказва Китодар.

Как ще завърши конфликтът между Нинов и Димитър?

„Той е общият знаменател в нашето кулинарно уравнение. Опитва се да гравитира и балансира между прекалено големия хъс за победа на Гатьо и останалите. Китодар започва бавно и спокойно“, пояснява певецът. Двамата артисти подготвят музикално-кулинарен албум и дори са създали парчета за селърито, за Гатьо и Изи… Успяват да възпеят всичко, което ги впечатлява в Кухнята на Ада.

Какви са плановете на Китодар за следващия му филм като режисьор и за новото парче на Тома „Белези“, гледайте във видеото.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.