Комисар Тороманов е притиснат до стената от колегите си

Този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA детективският нюх на зрителите ще бъде провокиран с неочаквани обрати в новия епизод на „Есента на демона“. Наяве ще излязат смразяващи следи, които ще стеснят кръга на заподозрените, но убиецът отново може да се окаже на крачка пред разследващите. Две нови зловещи престъпления са на път да разтърсят Велико Търново, а коренно различният им стил ще заплете мистерията.

Разтърсващо разкритие заплита мистерията в „Есента на демона"

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще успеят да притиснат до ъгъла Тороманов (Мариан Вълев), за да го накарат да признае тежки истини, за които не е готов. Главният комисар ще опита да ги заблуди, но доказателствата ще бъдат на страната на Мия и Филип. Ще се окаже ли, че именно той има сериозна връзка с убийството на съдия Елдърова?

Веселин Петров и Николай Николаев: Героите ни в „Есента на демона“ са предизвикателство

Все повече в полезрението на полицията ще навлезе и Десподов (Асен Блатечки), който дори ще опита да се намеси в бъдещите планове на новоизбрания кмет за развитието на града. Постоянните срещи на бизнесмена с различни влиятелни хора в града и поведението му ще засилят подозренията около връзката му с тежките престъпления. С кого и по каква причина ще се срещне Десподов?

Шокираща тайна повдига нови подозрения в „Есента на демона“

Какви ще са новите две престъпления и каква е връзката между тях? Какво общо има Тороманов със съдия Елдърова и ще направи ли самопризнания? Какво ще засили подозренията и съмненията към Десподов? – гледайте в новия епизод на „Есента на демона“ в четвъртък 22:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.