Актрисата разказва за болните амбиции на героинята си в криминалната поредица, а репортерът на NOVA разкрива повече детайли за професията на полицаите

Актрисата Рая Пеева влиза в образа на напориста журналистка, която е готова на всичко, за да  стигне първа до новината в поредицата "Есента на демона". Специално за "На кафе" с нея разговаря репортерът Деси Жаблянова.

Как се справя в сцените, в които трябва да покаже повече страст?

„Когато е оправдано, няма проблем да покажа голотата. Екипът е много малък в стаята. Режисьорът и партньорът ме предразполагат, а тази вечер зрителите ще видят една по-страстна сцена с Асен Блатечки. Ние сме артисти и трябва да можем да правим всичко“, споделя пред репортера Деси Жаблянова актрисата. Рая разказва, че любимият й трудно приема да я гледа в любовни сцени, но чувството е взаимно.

Кои са качествата, които харесва в героинята си в сериала?

„Аз такъв тип жени много не ги одобрявам. Всичко е на живот и смърт за нея. С болна амбиция е и е корумпиран човек. Нямаме нищо общо с героинята ми, освен външността“, коментира Рая, която обещава гореща сцена в епизода тази вечер.

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“

За почитателите на криминалната поредица "Есента на демона" Деси Жаблянова разказва как протича един работен ден на полицаи в РУ в Костинброд? Пред какви предизвикателства са изправени и какви са обичайните задължения на един автопатрул?

„Обикновено денят започва рано с оперативка, на която се поставят задачите. Имам зад гърба си 15 години работа в голямо столично районно управление и мога да направя разлика с РУ Костинброд. Задачите са едни и същи, тъй като престъпления има навсякъде. Костинброд е около 50 000 жители и обичайните за големия град неща ги има и при нас“, разказва пред репортер на NOVA началникът на група охранителна полиция в РУ Костинброд Вергил Христов.

Автопатрулът наблюдава улиците и хората, които биха им направили впечатление с лицата, облеклото и държанието си. Трафикът също е натоварен през уикенда и полицаите следят за пътнотранспортни произшествия. Според командир на отделение Николай Кирилов следобедните часове са по-натоварени, а униформените задължително оглеждат за съмнителни лица около големите училища в града.

„Малък град е и хората имат респект към нас. Уважават ни и разчитат на съдействието ни“, категоричен е Даниел Георгиев, младши автоконтрольор.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.