Музикантът разкрива в подкастта на шоуто “Кухнята след Ада” как е започнал да се занимава с музика и мнението си за останалите съотборници от звездния отбор

Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е една от звездите в златния отбор на Hell’s Kitchen 6. Той е определян от съотборниците си като сърцето на техния колектив, а днес е специален гост на подкаста на кулинарното предаване “Кухнята след Ада”.

Коцето Калки разказа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил зъболекар в миньорско село и как е започнал да се занимава с музика. Една от мечтите на певеца е да направи фанфарен оркестър.

Гърдева: Моят фаворит в Hell’s Kitchen e Чоткин

Калки сподели какво е мнението му за останалите съотборници от звездния отбор. Той разказа, че познава Изи от много малка. Той оприличи влогърката като “индийска богиня” заради таланта ѝ да се снима през цялото време от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. Калки смята, че Бони има много силен усет към готвенето.

Кулинарният мениджър Георги напусна Hell’s Kitchen

Певецът, който тази година навърши 62 години, сподели, че тайната да изглежда толкова млад е, че спортува често и се свърза с природата. Той често кара ски през зимата, а като млад е тренирал лека атлетика.

Коцето Калки разказа откровената история за това как е спрял да яде месо в епизода на “Кухнята след Ада”. Причината е инцидент, който не може да забрави и до днес. В един от епизодите на Hell’s Kitchen пробва месо за първи път от 20 години насам.

Първи двубой на Чоткин срещу Сините в Кухнята на Ада

Как Калки би презентирал попара на шеф Ангелов, така че той да я пробва, въпреки че мрази тази храна? Как е мотивирал Гатьо звездните? Какво сготви Коцето на Станислав? И за какво си говори той с Гърдева?

Всичко това ще разберете в новия епизод на подкаста на Hell’s Kitchen.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.