Инфлуенсърката и актрисата са номинирани от фондация Стоян Камбарев, отличаваща български таланти в сферата на изкуството

Двете млади и талантливи дами са номинирани от фондация Стоян Камбарев за престижната награда „Полет в изкуството“. В студиото на „Събуди се“ гости са актрисата Маргарита Стойкова, дебютирала с филма „Диада“ и инфлуенсъра, автор на книги и участник в звездния отбор на Hell’s Kitchen Изабел Овчарова-Изи. Двете момичета са приятелки в живота и конкуренти за престижната награда. Маргарита разказва, че от доста време е фенка на видеата на Изи и много е искала да се запознаят. Запознанството им става на едно събитие в Сърбия, където успяват да прекарат 2 дни заедно, като се забавляват.

И двете споделят, че с радост биха обявили, че другата печели наградата. Мнението на Изи е, че няма нужда от конкуренция, тъй като има място за всички под слънцето.

„Хубавото на тази награда е, че всеки се допълва. Всичките 5 човека са абсолютно различни в сферите на изкуството, но това, което ни сплотява е желанието да творим. Ние двете и другите 3 момчета, които са номинирани, всъщност вече сме победители в нашите категории, за да бъдем избрани за „Полет в изкуството“. За мен Стоян Камбарев много е вдъхновявал и Деси Тенекеджиева продължава неговото дело, коментира актрисата.

Маргарита Стойкова участва в поредицата видеа на Изи „Различни хора – един въпрос“. Според нея успехът и популярността си ги дължи на Яна Титова и Алек Алексиев, а това е доказателство, че е поела по правилния път.

Изабел споделя, че и е трудно да се справя с хейт коментарите и негативната енергия, но вече с7 години прави това, което харесва. Тази година инфлуенсърката предстои да издаде една нова своя книга, а също така да приездаде вече добре познатата „Причината“.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok