Талантливата изпълнителка получи прекрасни отзиви от публиката, от колегите си и от журито след блестящото си представяне в девети лайв на любимото шоу за имитации

Християна признава, че бременността влияе върху изпълненията й, но е категорична, че ще продължи да дава всичко от себе си за своите превъплъщения.

„Радвам се, че журито и зрителите оцениха моето представяне. Това е първа победа за мен. Софи Маринова е един голям глас, един небостъргач. Радвам се, че имах честта да бъда в нейния образ“, сподели вълнението си гласовитата певица от Кипър.

Християна разказва, че е избрала имена за момче и за момиче, тъй като все още не знае пола на своето бебе. „Винаги съм искала първото ми бебе да е момиченце, но ако дойде момченце, пак ще го обичам по същия начин. За мен ще бъде огромно щастие“, категорична е тя.

Християна Лоизу грабна първата си победа в „Като две капки вода“

Следващият понеделник (22-и април) шоуто „Като две капки вода“ ще посрещне много специален гост. Част от журито ще стане световната звезда Ал Бано. Именно заради тази изненада за първи път в историята на предаването се появи Рулетка на участниците, която да отреди кой от тях ще имитира Ал Бано пред самия него. Честта се падна на Наско от Б.Т.Р. Веднага след това Бутонът на късмета отреди Елена да се превърне в Тил Линдеман, Джулиана да изпълни Майли Сайръс, Мария да имитира Cardi B, Панайот да пее като Стиви Уондър, Владимир Зомбори да влезе в ролята на Стивън Тайлър, Иво Аръков да бъде Давид Дамяно, а Християна да излезе като Bee Gees. Как ще се справят те и кой ще грабне победата? – разберете следващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.