Още един средновековен демон става част от пъзела на убиеца

Нови елементи допълват мистериозния пъзел в „Есента на демона“ този четвъртък по NOVA, а пътят към подреждането му се оказва все по-сложен. Неочакван ход на безскрупулния убиец да отвлече следващата си жертва и пристигналото след това прощално писмо ще предизвикат емоционална криза у разследващите и близките на изчезналия човек.

Рая Пеева за страстните сцени с Асен Блатечки в "Есента на демона"

След поредното страховито убийство на журналистката Кънчарова (Рая Пеева), Мия (Теодора Духовникова), Филип (Владимир Карамазов) и полицията във Велико Търново ще се натъкнат на поредния средновековен демон. Междувременно тайните на Кънчарова ще започнат да изплуват една по една, а разкритията от миналото ще свържат героите по изненадващ начин.

Очаквана, но болезнена новина ще покаже различно лице на Димитър Харитонов (Димо Алексиев). Семейните му проблеми ще го отведат отново в къщата на бившата му жена, а срещата с новия мъж до нея – прокурор Кавалджиев (Симеон Лютаков), ще покажат на каква ярост е способен полицаят. Единственият човек до него в тежкия момент ще бъде Заимова (Христина Апостолова), но дали той ще усети подкрепата й, или ще се обърне и срещу нея?

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“

Кой ще изчезне безследно? Кои са близките на отвлечения човек и на какво са готови, за да го спасят разследващите? Как ще бъде получено прощалното писмо? Какви са тайните, които е криела Кънчарова? Пред какви нови улики ще се изправят Мия и Филип и защо дори опитната Мия ще се срине емоционално след видяното? – гледайте в новия епизод на „Есента на демона“ в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.