Какво ще се случи с Ирина – отвлечената дъщеря на Десподов?

Заплетената мистерия на неизвестния убиец все по-сериозно тества нервите и търпението на полицията в новия епизод на „Есента на демона“ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. Въпросите без отговори се трупат с всяка изминала минута, а профилът на престъпника е труден за разшифроване дори от опитната Мия (Теодора Духовникова).

Мариан Вълев: Споделям философията на актьори като Джак Никълсън и Антъни Хопкинс

Поредният зловещ удар на серийния убиец във Велико Търново ще изправи на нокти органите на реда, а към спецакцията ще се присъединят дори военните. Пробойна в отвличането на дъщерята на Десподов (Асен Блатечки) Ирина ще даде надежда на разследващите, че са на крачка от залавянето на извършителя. Очевидната му грешка ще изненада всички, а резултатите няма да закъснеят.

След нахлуването на Харитонов (Димо Алексиев) в къщата на бившата му жена, прокурор Кавалджиев (Симеон Лютаков) решава да вземе нещата в свои ръце. Без да се колебае, той пуска жалба и вътрешна проверка на полицая, а с нея се заема Грудов (Веселин Петров). С отварянето на компютъра на Харитонов комисарят ще се натъкне на видео, което ще го постави в изключително силна позиция. Какво ще открие Грудов и как ще реши да се възползва от видяното?  

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Коя ще е следващата жертва на убиеца? Какво ще се случи с Ирина? Какво ще срине Мия психически и ще успее ли Филип (Владимир Карамазов) да я успокои? Каква фатална грешка ще допусне полицията и наистина ли извършителят е направил пропуск? Как ще протече разследването срещу Харитонов? – гледайте в новия епизод на „Есента на демона“ в четвъртък 22:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.