Гледайте премиерния дванадесети епизод от четвърти сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Избирането на Нолан за синдикален представител на управлението и намерението му да осъществи реални промени среща мрачна враждебност от президента на синдиката лейтенант Ландън Бригс. Тим и Чен откриват отрязана ръка на плажа, за която е установено, че е принадлежала на Марк Клинке, който се е отправил в болница преди да умре. Той е работил за биотехнологична компания, ръководена от Девин Суейн, който не желае да разкрива повече информация поради поверителност на дейността му. Адвокатът му, в отчаян опит, търси екслузивен достъп до къщата на виновния Честър Фрей. Полицията открива, че Фрей се е сдобил с множество човешки ръце, като целта му е да провери дали могат да бъдат излекувани и анимирани. Ще успеят ли Брадфорд и Чен да му устроят засада и да го арестуват в моргата?

Полицията разчита на познанията на изпечен престъпник в "Новобранецът"

По същото време Грей придружава детектив „карабинер“ от италианската полиция, Ромео Кабарели, който преследва издирвания мафиот Кай Зуло. Когато го откриват, Кабарели без да се замисля стреля по него преди мафиотът да извади пистолет. Грей научава, че Кабарели е разследван за лошо поведение в Италия, но ще испеят ли Нолан и Харпър му заложат капан в инсцениран арест и да разкрият мотивите му?.

Не пропускайте развръзката в премиерния дванадесети епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.