В понеделник предстои старта на най-новото предаване в ефира на NOVA „Скрита самоличност“, а тази сутрин екипа на „На кафе“ реши да разиграе подобна игра

Всяка делнична вечер зрителите ще стават съпричастни с опитите на един участник да разпознае професиите на осем мистериозни самоличности, както и други интересни факти от автобиографиите им. Вдъхновен от този световен телевизионен хит, екипът на „На кафе“ решава да разиграе подобна игра, в която ще изправи един срещу друг отбора на панелистите срещу звездни участници в различни сезони на „Като две капки вода“ – Елена Атанасова, Иво Аръков, Рафи, Кали и Стефан Илчев. Разчитайки на своята интуиция и наблюдателност, те ще трябва да разпознаят за кого се отнася дадено твърдение.

Участниците в предизвикателство видяха изписани на видеостената по 8 факта за всеки отбор. Те трябваше да припознаят един от тези факти за участник от противниковия отбор.

Кой от двата отбора разкри повече факти за участниците в противниковия тим и кой грабна победата в забавното предизвикателство, гледайте във видеото на "На кафе".