Гледайте новия епизод на кулинарното шоу този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

В понеделник честа да постави старт на кулинарната надпревара се пада на плейбоя на поп фолк сцената Николай Николов, с творчески псевдоним Адам. Певецът, който преди да започне да твори музика, се е занимавал с мода, ще застане пръв под прицела на Шеф Манчев. Обича ли да пазарува изпълнителят и сам ли ще приготви амбициозното меню? По списък ли ще пазарува или ще импровизира?

Провокативни нови епизоди на „Черешката на тортата“ по NOVA

Младият изпълнител подготвя 4-степенно меню за своите гости. Вечерята му стартира със зелена салата, последвана от предястие – запечено бри със сладко от боровинки, приготвено от самия домакин. За основно ще поднесе дърпано свинско с гарнитура от кореноплодни, а десертът, с който ще изненада гостите си, е домашен лимонов чийзкейк.

Френска вечеря с круши „Хубавата Елена“ от Петя Желева в „Черешката на тортата“

Къде ще посрещне гостите си певецът със съвършена фигура и каква изненада е подготвил за своите гости, гледайте този понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.