Гледайте новия епизод на кулинарното шоу този сряда от 20.00 ч. по NOVA

Четвъртата жена диригент в историята на Санремо, дамата с безспорен музикален и кулинарен талант - Дарияна Куманова ще бъде домакин в „Черешката на тортата“ тази сряда.

Горещ кулинарен прощъпулник с Ивка Бейбе в „Черешката на тортата“

Тя ще посрещне гостите в уютния си дом в България, изпълнен с красиви и любопитни предмети и спомени от пътуванията на семейството по света. Дарияна споделя, че със съпруга й са част от ордена на Тамплиерите, а любимото място на сина им е звукоизолирания им мини киносалон. Апартаментът е специално място не само за семейството, но и за ценителите на киното – в него са снимани различни филми, сред които и такъв с участието на световни звезди като Пиърс Броснан и Мила Йовович.

Свежо четиристепенно меню с поп фолк певеца Адам в „Черешката на тортата“

Тя ще посрещне гостите си с кростини с шприц и шамапанско, предястията ще бъдат скариди саганаки и телешко саганаки, специално за Ивка Бейбе. Основните ще бъдат пресни пакери с три вида домати, риба махи от Танзания, телешко и кедрови ядки, ще има още риба меч с бяло вино, гарнитура от топинамбур и маслини от Лигурия,  а десертът – тирамису по специална рецепта.

Вечерята на Дарияна ще погали сетивата на гостите, а изненадите, които им е подготвила ще ги трогнат искрено.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.