Гледайте новия епизод на кулинарното шоу този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Тв водещата и топмодел, заела почетното трето място в конкурса „Мис България 2011“, Олга Модева ще бъде домакин в „Черешката на тортата“ този четвъртък. Тя ще посрещне гостите в апартамента, в който живее заедно със своята дъщеря и ще покаже на зрителите своето любимо кътче в него – нейната библиотека.

Горещ кулинарен прощъпулник с Ивка Бейбе в „Черешката на тортата“

Олга решава да експериментира и да пазарува каквото й харесва в магазина. Моделът ще аранжира своята маса със свежи и ароматни цветя, подбрани с много вкус и усет към детайла. Менюто, с което ще зарадва компанията, включва микс от зелени салати с манго и моцарела, стартерът ще бъде гъши дроб и аспержи, основното ще бъде патешко магре, а десертът – крем брюле. Ще има още просеко, гъби и пържени картофки със сос.

Италиански кулинарни шедьоври с Дарияна Куманова в „Черешката на тортата“

Как ще оценят гостите представянето на Олга и с какви специални подаръци ще ги зарадва, гледайте „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.