Гледайте новия епизод на кулинарното шоу тази сряда от 20.00 ч. по NOVA

В сряда певицата Лидия ще приготви морска вечеря, което е нещо обичайно за една истинска бургазлийка. Талантливата млада жена се занимава от малка с музика и е част от един от големите музикални лейбъл в страната. Тя пее от 7-годишна и освен на музикалната сцена, артистичността ѝ намира изява още в уеб сериали, филми и клипове. За крехките си години, тя вече има и голям брой издадени песни. 

Микс от интернационални рецепти от инфлуенсърката Йоана Йокко в „Черешката на тортата“

Менюто, което домакинята приготвя, е съобразено с начина й на живот и липсата й на време да готви сложни ястия. Признава, че рядко готви, но е готова да даде всичко от себе си, за да нахрани гостите си. Чаровната изпълнителка залага на пролетна салата и брускети, акомпанирани от скариди и калмари за предястие. За основно ястие Лидия планира калкан, с гарнитура от броколи и картофи. Десертът й е плодова салата и палачинка с мед и орехи. Ще се съобрази ли с предпочитанията на Емил Конрад, който не яде риба или инфлуенсърът ще опита за първи път в живота си морски дарове?

Нетрадиционна, забавна вечеря с инфлуенсъра Авто Нончев в „Черешката на тортата“

Каква музикална изненада е подготвила домакинята за гостите си и какви оценки ще получи в края на вечерта, ще видим в новия епизод на „Черешката на тортата“ тази сряда вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.