Гледайте новия епизод на кулинарното шоу този петък от 20.00 ч. по NOVA

Легендата на българския Youtube Емил Конрад ще е домакин в „Черешката на тортата“ тази вечър. Той е един от първите влогъри в България и ще готви в кухнята, която сам е направил. Освен в рисуването и писането на книги, Емил намира себеизява и в интериорния дизайн. Инфлуенсърът е познат на аудиторията с присъствието си в социалните мрежи, където не спира да качва свои видеа от близо 20 години.

Рибно меню, вдъхновено от Бургас и морето, от Лидия в „Черешката на тортата“

Менюто на Емил е изцяло фокусирано върху мексиканската кухня и стартира със салата с нар и кедрови ядки. За предястие приготвя тортила чипс с два соса – гуакамоле и пико де гайо. Основното ястие на вечерта е бурито, а за финал ще поднесе чийзкейк. Тъй като влогърът има издадена готварска книга, дали ще покаже кулинарни умения в приготвянето на ястията за вечерята или ще разчита на помощ от половинката си в живота, гледайте в епизода „Черешката на тортата“.

Микс от интернационални рецепти от инфлуенсърката Йоана Йокко в „Черешката на тортата“

Конрад е цар на соло изявите в социалните мрежи, но дали ще спазва точни рецепти или ще готви на око? Ще разкрие ли кой би допуснал в "леглото на Емил Конрад", в което снима подкаста си?  Под каква форма ще включи лимец в менюто си и в типичния си стил ще успее ли да провокира шеф Манчев? С какви оригинални подаръци ще изпрати гостите си и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер в новия епизод на „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.