Новодошлият Мартин ще изпрати един от Гордите в изгнание на Блатото

Заплетени ситуации и борба за надмощие очакват участниците в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Новото попълнение на Гордите Мартин ще трябва да вземе трудно решение и да изпрати един от новите си съплеменници на Блатото. Междувременно при Дръзките и Силните конкуренцията става все по-ожесточена.

IT специалистът Мартин Кънев се присъединява към Гордите в “Игри на волята”

Номинационната битка ще изправи пред състезателите цели три пъзела по пътя към победата, а арената ще се окаже много по-предизвикателна, непредвидима и сложна, отколкото трите племена са предполагали.

Първи член на Храбрите изплува от Блатото на “Игри на волята” тази вечер

Развоят на събитията, свързани с новия отлъчен при Храбрите ще ги изненада неприятно, поставяйки бъдещето на някои от тях под сериозно съмнение.

Кой ще замени Резиденцията с Блатото, кое племе ще се спаси от номинация и колко участници са нужни за построяването на една пирамида, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .