Капитаните на Дръзките, Силните и Гордите излизат в индивидуална битка за предимство

Нов състезател от отлъченото племе на Храбрите ще спечели място в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Бедстващите Червени ще излязат в зрелищна битка за влизане във Войната на племената, след която един от тях ще се спаси от Блатото, един ще спечели имунитет, а завършилият на последно място ще получи два автоматични номинационни гласа.

Дръзките отново се отправят към Брега на отчаянието в “Игри на волята”

За капитаните на Силните, Гордите и Дръзките - Караолис, Добрин и Гешев също предстои екстремен сблъсък. Лидерът на Сините ще се надява на победа и блага за бедстващите си съотборници, докато неговите опоненти ще се борят за предимство преди номинационните битки утре вечер.

Историческа битка за територия в “Игри на волята” тази вечер

Кой от Храбрите ще се измъкне от капана на Блатото и кой капитан ще стане герой за своето племе, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова