Вицешампионът от сезон 5 ще участва в кастинг битка с огромно значение за Силните

Вицешампионът и рекордьор по победи в “Игри на волята” Момчил Василев отново ще стъпи на Арената тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Той ще вземе участие в кастинг двубой, който може да му осигури място в All Stars сезона на предаването. Племето на Силните ще получи възможност да избере победител в сблъсъка, а от тяхното решение може да зависи бъдещето на всички племена в надпреварата.

Плувецът Благой Панайотов е изпратен в изгнание в “Игри на волята”

Опонент на знаменития Момчил ще бъде ММА състезателят и шампион с над 15-годишен опит в бойните изкуства Иво Тунов. Той ще излезе на бойното поле на Дивия север, за да опита да завоюва място в седмия сезон на приключенското риалити.

Димо Алексиев: Ние изживяваме „Игри на волята“, а не само го водим

Ще вземат ли Силните правилното решение и кой ще надделее в кастинг дуела, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова