Зрителите ще определят чрез онлайн гласуване в приложението на NOVA PLAY кой да прекрачи прага на къщата на Биг Брадър

Този вторник най-драматичното и чакано риалити в България се завръща в ефира на NOVA. В продължение на месец с онлайн гласуване зрителите избраха трима финалисти. Тримата, който стигнаха до финалната фаза на гласуването са представители на поколението Z. Днес, в рамките на 24 часа, зрителите могат да решат кой ще влезе в Къщата на Big Brother на 8 ноември – ексцентричният модел Бо, лъчезарната актриса Евру или младият милионер Георги. Миналата седмица в „Събуди се“ ви срещнахме с Бо, а сега ще ви запознаем с Георги и Авру. С тях за „Събуди се“ разговаря Катерина Грънчарова.

В новия сезон на предаването, което промени реалити телевизията, публиката има тежката дума. Тя избира последния 16-ия съквартирант. С онлайн гласуване в приложението на NOVA PLAY публиката може да определи кой да прекрачи прага на къщата на Биг Брадър.

Big Brother: Зрителите имат 24 часа да изберат 16-ия съквартирант в новата къща

Един от тримата кандидати за място в най-обсъжданата къща в България е младият милионер Георги Трифонов от Монтана, който  по настоящем живее в Милано. В представянето си Георги обяви, че в банковата му сметка има сума с поне 6 нули.

„На 100% смятам, че мога да спечеля Big Brother и също така ако вляза съм убеден в това, че ще го спечеля“, категоричен е Георги.

„Искам хората да гласуват за човека, който мислят, че наистина ще им помогне по някакъв начин, а не просто да гледат някакъв сеир или драма. Трябва да има някаква ценност и да им остане нещо след това. Не искам месец и половина или 2 да са загубени в гледане на нещо. Бих искал да научат нещо, което да влезе в живота им.“

На хората, които се съмняват, че Георги не е истински милионер, той ги съветва да се замислят в какъв свят живеем. Той е поел бремето на живота си и няма намерение да коментира изказвания, че парите са майка му, баща му, дядо му или на друг от фамилията. Георги е категоричен, че ако влезе в къщата, няма да търси любовта. Но веднага би познал жената за него.

Легендата Big Brother се завръща в ефира на NOVA

„ В една жена търся подкрепа, разбирателство, обич и женска енергия“, признава младият мъж, който споделя, че е получавал провокативни предложения от жени, заради парите си. „Когато един човек е добре облечен и е в бар или на ресторант с приятели, среща много жени, които са привлечени от външния ти вид и търсят внимание.“

В битка за гласове от зрителите на NOVA влиза и актрисата и модел Евру, която смята да спечели вота на публиката с искреността си. Тя е необвързана и трудно може да бъде спечелена. До момента е имала една сериозна връзка, но не изключва възможността в къщата на Big Brother да открие любовта. Милионерът Георги й прави впечатление на симпатичен и интелигентен мъж.

С неочаквани обрати, интерактивност и свеж подход, зрителите могат да очакват забавно и увлекателно изживяване от новия сезон на най-чаканото риалити в ефира на NOVA. От изненади в къщата на Big Brother до участие на публиката, шоуто има за цел да промени стандартите на риалити форматите в дигиталната ера.

„Не мисля, че има нещо, което да не мога да пробвам да направя. Готова съм за предизвикателства“, категорична е Евру, която би се впуснала в тайна мисия. 

Но за да стигне до вратите на най-известната къща в страната, Евру трябва да спечели зрителския вот.

„Бих се обърнала и към Big Brother да гласува за мен, защото ще му направя една прекрасна, щастлива и уникална къща“, споделя младата актриса.

 Форматът този сезон ще посрещане и двама нови водещи - Башар Рахал и Александра Богданска. Те ще внесат свой собствен нюх и енергия в шоуто. Тяхното динамично присъствие ще преведе както състезателите, така и зрителите през вълнуващото пътешествие в къщата на Big Brother.

А зрителите имат само 24 часа до подкрепят Евру, Бо или Георги в приложението на NOVA PLAY. Кой от тях ще влезе в Къщата на Биг Брадър ще разберем на 8 октомври в 21:30 часа само по NOVA.

Кой трябва да е 16-ия съквартирант - Бо, Георги или Евру? Гласувайте в приложението на NOVA PLAY.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Редактор: Райна Аврамова