Участничката разказва какво остава скрито от камерите

Ренета Георгиева – Рени, която има милион последователи в социалните мрежи, бе част от „Игри на волята“. Тя отпадна от екстремното риалити след контузия, но днес в „Събуди се“ разкрива какво остана скрито от камерите. Интернет сензацията е в студиото с домашния й любимец, за когото не спираше да говори в екстремното предаване. Сестра й Сузи е тази, която също много й липсваше. Доста често е имала нужда от подкрепата и съветите й. В действителност да участва в „Игри на волята“ е мечта на сестра й и тя е тази, която записва Рени за кастинг.

„Имаше моменти, в които ми беше изключително трудно, но не съжалявам, че участвах в „Игри на волята“. Благодарна съм, защото кога друг път ще имам такава възможност. Направих много истински приятелства и изживях нещо, което ще помня цял живот. Отпаднах рано, но показах на себе си, че имам воля. Радвам се, че бях част от „Игри на волята“, разкрива интернет сензацията.

Любимецът на публиката Момчил се класира за “Игри на волята” All Stars

Рени признава, че се научила на търпение и осъзнава, че нищо не трябва да е на всяка цена. След като напуска предаването, претърпява операция и смята, че е взела правилното решение. След излизането си от Игрите, инфлуенсърката е лежала у дома известно време, но тъй като е нямало подобрение, се е наложила операция по спешност. Днес вече е забравила болката и се сеща за нея, гледайки преживяванията си от малкия екран.

„Травмата предизвика и сривове в психиката ми, но вече всичко е наред“, споделя участничката.

Плувецът Благой Панайотов е изпратен в изгнание в “Игри на волята”

Как издържа без мобилен телефон на Арената инфлуенсърката?

„Изобщо не ми е липсвал телефона, но ми липсваха семейството, кучето и храната. Имаше момент, в който гледах хоризонта и си мислех, че повече никога няма да видя храна. Опитвах се да си спомня вкуса на шоколада и мечтаех за филия с шоколад."

Рени е категорична, че фаворитът й за победител в „Игри на волята“ е Светлин.

„Той ми беше най-голямата опора и заради него стигнах дотам в Игрите. Разкошен приятел. Много го обичам и съжалявам, че заради контузията ми не успяхме да продължим да играем по-дълго време заедно“, признава Рени.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова