Изпълнителният директор на Netinfo е сред топ лекторите, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие Future Forum

Всеки процес, който се променя още в момента на своето случване може да се нарече иновация. Поне това твърдят двама от най-популярните изследователи на изкуствения интелект Ерик Бриньолфсон и Андрю МакАфи. През 2014 г. уверено заявяват още, че скоростта, с която се случват процесите ще ни помогне все по-бързо да започнем да прогнозираме какво предстои в бъдещето.

Десет години по-късно онова бъдеще се случва тук и сега. Технологиите, иновациите и изкуственият интелект са достъпни, а разговорът какво престои се превръща в разговор за устойчивост на всяко едно ниво.

В такава дискусия влизат Александър Варов, изпълнителен директор на Netinfo и Пламен Русев, изпълнителен председател на Webit Foundation и оставят финала отворен в ексклузивен разговор за Biss.bg.

Поводът им за срещата пред камера е, че Варов влиза като един от топ лекторите, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие е Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ЛЕКТОРИ НА FUTURE FORUM ТУК 

Александър Варов е активен участник в дигиталната трансформация на медийната среда в България. Изпълнителен директор на дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, част от Нова Броудкастинг Груп, ръководи дигиталната монетизация в United Media, водеща медийна компания в Югоизточна Европа, с водещи позиции в Босна и Херцеговина, България, Гърция, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора.

Има над 25 години професионален опит в изграждането на дигитални продукти и медии и тяхната успешна монетизация.

На Future Forum той ще сподели вдъхновяващи истории от личния и професионалния си живот, които ще дадат нова перспектива за това как да използвате трансформиращата сила на новите технологии в своя полза.

Не пропускайте възможността да чуете конкретни примери от неговата работа и опит в технологичния дигитален пионер Нет Инфо, където вече са внедрени различни AI инструменти за автоматизиране и оптимизация на процесите, за подпомагане на реализацията на редакционната стратегия, за планиране и управление на социалните мрежи.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК  

Присъединявайки се към сесията му, ще разберете повече по темите, които той ще засегне, а именно:

Нови технологии и ефективни екипи:

възможности при изграждането и управлението на екипи с висока ефективност.

Към автоматизирания предприемач:

как да развиваме мислене, ориентирано към растеж в контекста на трансформиращата сила на AI - от генериране на идеи и създаване на прототипи до ефективна реализация?

Растеж в условията на промяна:

за силата на адаптивността и личностното израстване в динамичния свят на технологиите.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПРОГРАМАТА НА FUTURE FORUM ТУК 

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg.

Редактор: Боряна Димитрова