Борецът Микяй постигна първа индивидуална победа в капитанската битка

Френският легионер Венци Цветков, който прекара три седмици на Блатото спечели мястото си в “Игри на волята”. Той надви останалите изгнаници в изометричен сблъсък и се присъедини към раздирания от скандали отбор на Гордите.

Блатото губи нов обитател тази вечер в “Игри на волята”

Второ място в дуела за спасение заслужи цирковият артист Борисенко, който ще се възползва от имунитет при предстоящия племенен съвет на Червените. Два автоматични номинационни гласа получи финансовата сътрудничка Анита, която е заплашена от напускане на състезанието.

Капитанската битка между лидерите на Дръзките, Гордите и Силните донесе на професионалния борец Микяй първа индивидуална победа в надпреварата. За своя награда той избра личната облага от 100 гроша пред предимство за племето в номинационната битка утре вечер.

Дръзките завоюваха бленуваната Резиденция в “Игри на волята”

Присъединяването на изгнаника Венци към Жълтите пък постави на преден план намерението на бизнесмена Кралев да сформира нова коалиция между него и останалите бивши обитатели на Блатото - Миряна, Мартин и Венци, която да изолира главния стратег в племето - Добрин.

Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята” в сряда, 9 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова