Инфлуенсърката разказва повече за коалициите, стратегиите и битките на Арената

28-годишната Ренета Георгиева – Рени е изключително популярна в социалните мрежи. В ТикТок тя и сестра й Сузи имат над милион последователи. Инфлуенсърката бе част от племето на Дръзките в „Игри на волята“, но напусна екстремното риалити по собствено желание, заради контузия. Двете сестри са гости в студиото на „На кафе“, където разказват за мечтата им да участват в риалитито, за стратегиите, коалициите и битките на Арената.

Близначката й Сузи е тази, която е голям фен на Игрите и записва Рени за кастинг. Самата тя не успява да се включи, тъй като има малка дъщеря на годинка, а и според нея няма толкова силна воля. Рени е силно изненадана когато получава обаждане от екипа на „Игри на волята“ да се яви на кастинг.

„След обаждането, получих сърцебиене и започнах да се чудя дали искам да вляза в риалитито. Бях много притеснена, когато отидох на кастинг, но получих и много съвети от стари участници. Казаха ми, че трябва да съм център на внимание, да си говоря с всички и да бъда забелязана. Всъщност „Игри на волята“ започва от кастинг №1. Беше забавно и имаше много и интересни хора, но никой от първия кастинг не влезе в играта“, разказва инфлуенсърката.

Трета поредна загуба за Силните в “Игри на волята”

Проблемът, заради който Рени напуска Игрите, е катастрофа, която тя претърпява преди влизането си във формата. При консултация с лекари, те я предупреждават, че няма да издържи на натоварването, но въпреки това, тя решава да отиде до Дуранкулак.

„Контузията ми се обади още в самото начало и не се оправи, заради средата. Бях под постоянно натоварване, гладувах 90% от времето, спях на земята, имах буболечки в ушите. Отслабнах с 8 кг в предаването“, разказва преживяванията си участничката.

Сестра й Сузи споделя, че всеки път когато я гледа на битка се разплаква и се чувства виновна, че я е записала за участие.

Изненадващи нови коалиции в “Игри на волята” тази вечер

Каква е подготовката й за социалната игра?

„Не съм правила схеми или стратегии преди това, защото нямах представа с кого ще съм в един отбор. Молех се Светлин да е в моето племе и когато го видях, това беше като глътка свеж въздух. Принципно исках повече да играя с мъжете, отколкото с жените. Не ми се получи заради травмата, която имах. Разчитах, че ще се смилят над мен и няма да ме изпращат на елиминации, но осъзнавах, че тежа на племето“, разкрива детайли за заформените коалиции в племето на Дръзките.

Рени признава, че се обичат и подкрепят със Светлин, но нямат официални взаимоотношения, които може да разкрие в ефир. "Ако можеше да ме пази до финал, със сигурност щеше да го направи. Ако бях останала вътре, той щеше да ходи на елиминация от мое име", категорична е тя.

След излизането си от Игрите, инфлуенсърката е лежала у дома известно време, но тъй като няма подобрение, се е наложила операция по спешност. Бързо се е възстановила, но все още продължава с физиотерапията.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова