Емоционални племенни съвети ще доведат до нови разделения между участниците

Четирима воини ще бъдат номинирани за изгонване в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. След загубата в битката вчера, Силните ще излязат на решаваща среща около огъня, където враждуващите фракции на капитана Силвия и главния стратег на отбора Раду ще бъдат в центъра на разгорещените номинации, след които двама от Зелените ще бъдат изпратени на битка за спасение.

Рени от „Игри на волята“: Светлин щеше да ходи на елиминации от мое име до финал

Вторият номинационен сблъсък тази седмица ще изпита силата и волята за победа на Гордите и Дръзките до краен предел в една от най-паметните битки в историята на приключенското предаване - Разпятието. Загубилите ще се изправят пред водещата Ралица Паскалева, където нови двама състезатели ще получат билет за елиминационните битки утре вечер.

Кое племе ще оцелее и кои четирима герои ще трябва да поставят съдбата си на карта, гледайте в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова