Съдбата на шестима играчи ще се реши тази вечер

Две елиминационни битки и един племенен съвет ще решат съдбата на шестима участници в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Номинираните воини от Дръзките и Силните - Наталия, Светлин, Силвия и Калоян, ще се изправят един срещу друг в сблъсък за спасение, а двамата загубили ще бъдат изпратени на финален елиминационен дуел.

Гордите запазват племето си цяло в “Игри на волята”

За изгнаниците на Блатото пък предстои решаваща сбирка край огъня с водещата Ралица Паскалева. След битката за влизане в голямата игра във вторник, актьорът Станислав и финансовата сътрудничка Анита останаха единствените двама членове на Червените без имунитет и един от тях ще трябва да се сбогува със своите съплеменници завинаги.

Четирима номинирани в новия епизод на “Игри на волята”

Междувременно при Дръзките ще възникнат и първите пукнатини в доминиращата коалиция, а наскоро присъединилите се към нея Десислава и Магдалена ще поискат гаранции за своето бъдеще в играта от настоящите лидери Гешев, Павел и Микяй.

Кой ще излезе на Арената в Дивия север за последен път и кой ще каже сбогом на Блатото, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова