Културистката разкрива на какво е заложила в подготовката си за екстремното риалити и повече подробности за конфликтите в племето на Дръзките

Наталия от племето на Дръзките е поредният участник, напуснал “Игри на волята”. По време на своето гостуване в “След Игрите” тя коментира отношенията в синьото племе, разкри подробности за конфликта си с Гешев  и сподели лична история за своя дядо, която я просълзи.

В официалния подкаст на предаването Наталия споделя, че не съжалява, че е напуснала “Игри на волята” сега, защото е влязла в приключенското риалити с друга нагласа. Тя обича да предизвиква себе си, но се определя и като прекалено честен играч, което ѝ е попречило.

Наталия споделя, че винаги е искала да играе с мъже, но причината да не се присъедини към мъжката коалиция е бил Микяй и неговите смесени сигнали. Наталия смята коалицията на Гешев, Павел, Микяй, Десислава и Магдалена за нестабилна. За подготовката си преди “Игри на волята” тя е заложила на пъзелите и на плуването, не толкова на физическата част.

Наталия: Без стратегия, коалиции и задкулисни игри не може да стигнеш напред в „Игри на волята“

Пред Ваня Запрянова Наталия разказа за конфликтите си с Гешев. Тя се е чувствала неразбрана от него, което много ѝ е тежало. Според Наталия, когато стане въпрос за игрите, двамата говорят на различни езици.

За зрителите на “Игри на волята” най-любопитна беше любовта на Наталия към яйцата. Тя сподели, че 30 яйца на ден се ядат много лесно и не са проблем за никого, но каква е причината да прибегне към яйцата може да разберете в подкаста.

Извън “Игри на волята” Наталия е завършила полицейската академия, въпреки че към днешна дата не практикува полицейската професия. Разказва, че в България професията не е високоплатена и е трудно човек да се издържа със стартовата заплата. Пред водещата на “След игрите” Наталия сподели през сълзи, че най-трудният момент в нейния живот е загубата на дядо ѝ, с когото не е успяла да си вземе последно сбогом.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова