Той ще се изправи в кастинг битка срещу шампион по бойни изкуства

Финалистът от “Игри на волята” 5 Михаил Кръстев се завръща на Арената тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Шампионът по плуване ще участва в кастинг дуел, а успех в играта би му донесъл сигурно място в All Stars сезона на предаването.

Наталия от “Игри на волята”: Всеки може да яде по 30 яйца на ден

Съперник на Михаил ще бъде многократният шампион по смесени бойни изкуства Томи Борисов, който е готов да се бори за победа до последно. Той се впуска в битката, за да си гарантира участие в седмия сезон на екстремното риалити.

Наталия: Без стратегия, коалиции и задкулисни игри не може да стигнеш напред в „Игри на волята“

Племето на Гордите, което съумя да запази племето си цяло тази седмица, ще остави съдбата си в ръцете на един от претендентите с надеждата да им донесе сигурни хранителни запаси, независимо от територията, която те завоюват в понеделник.

Ще успее ли Михаил да постигне нова победа и на кого ще се доверят Гордите, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова