Племето на Гордите направи грешно предположение и ще бъде санкционирано сурово

Шампионът по смесени бойни изкуства Томи Борисов ще участва в седмия сезон на екстремното риалити “Игри на волята”. Той победи финалиста от сезон 5 Михаил в кастинг битка и се присъединява към инженера Милен Шуманов, който надви колоритния Гладиатор Пеньо Гатевски- Гатьо.

Плувецът Михаил Кръстев се завръща в “Игри на волята”

Сблъсъкът между двамата воини протече на MAD MAX арената и изпита тяхната сила, издръжливост и точност. Томи натрупа ранна преднина, но трудности с баскетболното препятствие позволиха на съперника му да го настигне. По-добрата кондиционна подготовка на MMA състезателя обаче се оказа решаваща и той грабна победата.

Наталия от “Игри на волята”: Всеки може да яде по 30 яйца на ден

Гордите гласуваха доверие на по-опитния състезател Михаил, а тази грешна стъпка ще ги подложи на тежки лишения през новата седмица.

Битките на Арената в Дивия север продължават в понеделник с териториална битка, а отлъчената Анита ще се присъедини към Дръзките.

Наталия: Без стратегия, коалиции и задкулисни игри не може да стигнеш напред в „Игри на волята“

Кой ще спечели Резиденцията, кой ще бъде изпратен в изгнание на Блатото и как Кралев ще се справи с глада, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” в понеделник, 14 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова