Първият отпаднал участник от риалити формата разказва за преживяванията си в Къщата и споделя плановете си за бъдещето

В студиото на „Събуди се“ плейбоят Николай споделя, че първото нещо, което е направил след излизането си от Къщата на Big Brother, е било да хапне мезенца. Признава, че най-голямата трудност в риалити формата за него е било гладуването. „Аз се храня по 4-5 пъти на ден и не мога без храна. Не очаквах да напусна първи предаването, но в крайна сметка всичко зависи от вота на зрителите. А те са гласували повече за момичетата…“

Плейбоят Николай е първият напуснал Къщата на Big Brother

Николай споделя, че не се чувства чак толкова голям плейбой, за какъвто го мислят хората. Опитвал се е да поддържа разговори с всички съквартиранти. А от дамите в Къщата най-много харесва Анджела. Категоричен е, че не подкрепя връзките между мъже.

След излизането си от риалити формата Николай разбира, че някой е направил негов фалшив профил в социалните мрежи. Опитвал се е да го рипортне, но за момента неуспешно. „Някой качва мои снимки и пише на различни момичета. В интерес на истината вниманието към мен се засили след участието ми в Big Brother. Планирам да продължа живота си такъв какъвто е бил преди влизането ми в Къщата – с тежки тренировки“, споделя Николай и предрича, че до финала на риалити формата ще достигнат Ивонне и Анджела.

Първи изгонен в Big Brother тази вечер по NOVA

Николай ще бъде и първият събеседник на водещата Елена Сергова в официалния подкаст на Big Brother - "Голямата сестра”. Там ще разкаже повече за себе си, за живота си извън къщата, както и за отношенията със съквартирантите. Епизодът ще бъде наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Приключението Big Brother продължава във вторник, 15 октомври, от 22:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Редактор: Боряна Димитрова