Панелът на „На кафе“ коментира последните събития в Къщата

„През последните дни Big Brother предизвика много дискусии, но трябва да се научим да го разглеждаме като един експеримент, в който са събрани представители на различни групи, манталитети. На хора, които носят проблеми на обществото. Смятам, че би следвало да го гледаме като огледало, в което се оглеждаме самите ние“, споделя мнението си Кристина Патрашкова.

Николай от Big Brother: Анджела и Ивонне могат да спечелят!

Първият изгонен от Къщата тази събота вечер бе Николай. „Той влезе със заявката на абсолютен плейбой. На човек, на когото нито една жена не може да устои. Видя се обаче, че е меко казано скучен. Той е от хората, които имат изключително грешна представа за себе си и грешна себеоценка. Замислете се колко много хора около вас казват: „Аз съм страшен експерт, но ми дават много ниска заплата!“ Грешната самооценка, която се получава от това, че прекарваме прекалено много време в социалните мрежи и придобиваме грешно самочувствие“, допълва панелистката от „На кафе“.

Николай след Big Brother: Явно не съм чак толкова голям плейбой, колкото се изкарах!

„Относно Кристи – тя прояви паническа атака и заяви, че грешно е преценила, че трябва да участва в предаването. И че не може да издържи там без своите обичайни неща. Тя заяви, че не може без цигари. Това момиче е представител на поколението Z. Според мен част от паническата атака, която получи, се дължеше на това, че влезе в Къщата без телефон. Тя не успява да се впише в групата, за да комуникира. Оказва се, че младите хора трудно могат да преживеят някакъв тип самота. А това, дава много поводи за размисъл. В епизода във вторник ще видим какво е нейното решение и как Big Brother e решил да процедира с нея. И дали тя си е променила мнението“, допълва Кристина Патрашкова.

Юлиян Константинов от своя страна разсъждава, че вероятно поведението на Кристи от части е провокирано от обещание от страна на Big Brother, което не е било изпълнено. „Спомням си, че когато аз влизах в предаването, на мен и на Фънки ни бяха обещали да разполагаме с китарите си. Но една седмица прекарахме без тях… И бяхме раздразнени от този факт.“

Плейбоят Николай е първият напуснал Къщата на Big Brother

„Предаването Big Brother се излъчва от много години. Хората прекрасно знаят какво се случва. И, че често има обещани неща, които не се изпълняват", коментира Кристина Патрашкова.

Гала, от своя страна, споделя, че в началото на предаването Кристи е имала интересни моменти и реакции. „Каза много точни неща на Марио. Когато той от много вярващ и предан на Господ – го предаде. И се обърна към Big Brother… Тя ме изненада – ако беше казала всичко по друг начин, нещата щяха да стоят различно.“

Коментирайки ситуацията в Къщата и поведението на Кристи, Георги Блажев цитира сентенция на Тери Прачет, която гласи: „За да опознаеш добре един човек, не ти трябва време, а ситуация!“ „Big Brother е единственото предаване, в което няма как да се скриеш!", категоричен е писателят.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.  

Редактор: Боряна Димитрова