Изгнаницата от Блатото Анита се присъединява към племето на Дръзките

Екстремна многокомпонентна битка за територия очаква трите племена в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Морски и сухопътни елементи ще изпитат уменията и качествата на всеки от състезателите, а финалната логическа задача може да се превърне в ключа към победата за всеки от отборите.

MMA боецът Томи Борисов спечели място в седмия сезон на “Игри на волята”

Дебют във Войната на племената ще направи бившата обитателка на Блатото Анита, която получи позитивен вот за влизане в голямата игра от останалите изгнаници. Тя ще се присъедини към Дръзките, които се разделиха с културистката Наталия, която загуби елиминационна битка срещу състезателя по калистеника Светлин в петък.

Плувецът Михаил Кръстев се завръща в “Игри на волята”

Изборите на капитани при Жълтите, Сините и Зелените отново ще обтегнат отношенията между съплеменниците, а опитите на изолирания бизнесмен Кралев да вземе надмощие при Гордите ще продължат.

В какъв цвят ще осъмне Резиденцията, на чия страна ще застане Анита и кой от Дръзките ще бъде заточен на Блатото, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова