Капитаните на Дръзките, Силните и Гордите ще се борят за предимство

Още един от изгнаниците на Блатото ще се присъедини към Войната на племената в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Актьорът Станислав, плувецът Благой, войникът Димитър, акробатът Борисенко и баскетболистката Десислава ще излязат на Арената, а победата за всеки от тях би означавала спасение от най-тежката територия в играта.

Седмица на лишения очаква Гордите в Резиденцията на "Игри на волята"

Капитаните на трите племена Виктория, Крамарска и Гешев също ще се съревновават в индивидуална битка, която ще предизвика волята и физиката им до краен предел. Победителят ще има възможност да осигури предимство на своя отбор или да избере изключително изкусителна награда за себе си.

Екстремна битка за територия в “Игри на волята” тази вечер

В Резиденцията ще бъдат разпределени първите хранителни дажби между Жълтите, а споровете при кого да отидат, в които дейно участие ще вземе бизнесменът Кралев, ще внесат допълнително напрежение в отбора.

Кой от изгнаниците ще се спаси от Блатото, кой от капитаните ще триумфира и кои двама от Гордите ще получат подаяние, гледайте в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова