Можех да покажа повече във формата, но попаднах в грешната коалиция

Професионалният състезател по културизъм Наталия Климентова, която бе част от племето на Дръзките, напусна „Игри на волята“ след тежка елиминационна битка срещу съплеменника си Светлин. В студиото на „На кафе“ тя сподели емоциите от участието си в сезон 6 на екстремното риалити и разкри каква според нея е била причината за отпадането ѝ.

Наталия: Без стратегия, коалиции и задкулисни игри не може да стигнеш напред в „Игри на волята“

„Имах увереност в битката със Светлин, защото виждах колко му е трудно в силовата част. Това беше и моята мотивация да дам всичко от себе си. Но баскетболът ме препъна. Влязох в „Игри на волята“ с претенцията, че съм доста силна жена. И точно това исках да покажа, но не успях да го реализирам. Бях се подготвила и за пъзелите. Но попаднах в грешната коалиция. Аз харесвах племето си, но имахме много големи различия в мненията си за това дали трябва да играем индивидуално, или коалиционно. И дали в този етап на предаването, в който има три племена, да не мислим за това как да запазим нашето цяло. Защото в моята глава, когато се появи елементът Блато и четвърто племе беше неприемливо да махаме когото и да било. Да избягваме максимално възможността някой да отива на битка за спасение. Тъй като ние не знаем кой би могъл да дойде, до какви сплетни ще доведе това и дали племето ще остане толкова силно, колкото е в момента. Въпреки че всеки има слабите си места, ние вече сме се стиковали. Знаем кой в какво е силен. По този начин много по-бързо реагираме на терен. Аз нямах стратегия. Защото дори хората, които са планирали различни сценарии, навярно изобщо няма да имат възможността да ги разиграят. Просто форматът е такъв. Ако имаш стратегия, тя трябва да бъде гъвкава. За да можеш да реагираш адекватно във всички ситуации. Изненадите се случват непрекъснато и трябва да се учиш да оцеляваш по някакъв начин“, разкрива Наталия и споделя, че навярно е дразнела останалите участници в най-екстремното риалити с директността си.

Изгнаниците от Блатото завладяха племето на Гордите в “Игри на волята”

Културистката от град Бяла признава, че най-малкият ѝ проблем във формата са били студът и гладът. Силно влияние обаче ѝ оказали стратегиите и задкулисните игри. Не обича този тип стрес. „Исках да съм малко по-неутрална - като Швейцария“, споделя Наталия.

Когато излиза, първото нещо, което прави, е да се обади на майка си. Какви любопитни истории от детството си разказа тя в ефира на „На кафе“, гледайте във видеото.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова