Плувецът коментира саботажите, отношенията между съучастниците в "Игри на волята" и допинг скандала в Националния отбор по плуване

Плувецът Благой е следващият участник, напуснал “Игри на волята” след племенен съвет. В официалния подкаст “След игрите” той разкри подробности около отношенията му с участниците, саботажите и допинг скандала, в който е бил замесен.

Благой започна участието си в приключенското риалити като част от племето Горди, но по-късно се присъедини към Храбрите. Той споделя, че винаги ще се възприема като горд, но се е чувствал по-добре в червеното племе, защото жълтите са били по-незрели в неговите очи.

Гимнастичката Красима Кирова отново стъпва на Арената на „Игри на волята“

Пред водещата Ваня Запрянова акулата на “Игри на волята” разказа, че е станал близък с Кралев още от първия ден, защото го е усетил като негов тип човек. Коалицията между тях двамата, Крамарска и Пелипенко се е разпаднала за един ден, което Благой смята за предателство и до днес. В подкаста Благой коментира дали той и Крамарска са двойка извън формата.

Светлин: Вярвам, че Добрин може да стигне до финал на „Игри на волята“

Плувецът разказа подробности около личния си живот и спортната си кариера. Майка му, която също в била професионален състезател, го е запалила по спорта. По повод допиг скандала той хвърли обвинения върху Националния отбор и треньорите там, като го обвини, че те са давали допинг. В “След игрите” той заяви, че 2025 година се завърща в професионалния спорт, но ще се подготвя сам.  

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова