Пред водещата Ваня Запрянова Светлин за първи път разкри има ли нещо между него и ТикТок танцьорката Ренета Георгиева

Баскетболистът Светлин е един от участниците в “Игри на волята”, на които зрителите залагаха много. Той обаче отпадна в битка срещу шампиона по калистеника Добрин. Светлин е гост в новия епизод на подкаста “След Игрите”, където разкри какво остана скрито от зрителите за участието му в “Игри на волята”.

Пред водещата Ваня Запрянова Светлин за първи път разкри има ли нещо между него и ТикТок танцьорката Ренета Георгиева, с която беше част от племето на Дръзките. При гостуването на Рени тя не отговори конкретно на въпроса дали двамата са обвързани или не.

Бодибилдърката Радостина Радева заслужи място в “Игри на волята” 7

Извън отношенията между Светлин и Ренета, той сподели грешка ли беше, че играе с жените в “Игри на волята”. Той разказа, че се е разочаровал от Ренета, която не му е казала, че ще напусне риалитито по време на съвета.

Светлин разказа за живота си извън “Игри на волята”. Той сподели, че една от големите му мечти е била да се занимава с баскетбол и е искал това да се случи в САЩ. Това е била и причината да кандидатства в над 3000 университета. Той бива одобрен и започва да тренира в Америка, но мечтата му се разбива на пух и прах след недоразумение. В “След Игрите” той разказва как този провал му помага да се запише за “Игри на волята”.

Благой: С Кралев прекалихме с нападките, можеше да бъдем по-обрани

Светлин разказа със съжаление в “След Игрите”, че като по-малък не е обичал истински България. Това обаче се променя след времето, което прекарва в Америка.

Какви са били най-големите трудности пред Светлин в “Игри на волята”? Кой е фаворитът му за победата?

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова