Отлъченият от Силните Калоян се присъединява към племето на Дръзките

Неподозиран развой на събитията предстои за участниците в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Стратегът на Дръзките Гешев ще предприеме неочакван ход в отношенията с досегашните си съюзници Павел, Микяй и Магдалена, за да пренареди дневния ред в племето, а в центъра на събитията ще бъде новодошлата Анита.

Светлин след “Игри на волята”: Стана ми гадно, когато Ренета скри от мен, че ще напусне предаването

Дебют за Сините ще направи и отлъченият от Силните след кастинг битката в събота Калоян. Моменти преди началото на териториалния сблъсък той ще се сбогува с досегашните си съплеменници, а в играта новият му отбор ще разчита на силата, точността и издръжливостта му, за да грабне победата.

Бодибилдърката Радостина Радева заслужи място в “Игри на волята” 7

Сблъсъкът за разпределение на Резиденцията, Стопанството и Брега на отчаянието ще предложи множество обрати и неочаквани ситуации, а изходът от него няма да бъде ясен до самия край.

Какво изпитва Гешев към Анита, коя коалиция ще избере Калоян и кой ще запише нова ключова победа във Войната на племената, гледайте в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова