Павел, Гешев, Раду и Караолис ще се борят за оставането си в играта утре вечер

Племето на Храбрите победи Силните във втората номинационна битка за седмицата. В последната фаза от играта актьорът Станислав надделя в сблъсъка на умове срещу рисковия мениджър Караолис, използвайки бърза мисъл и правилно построена стратегия.

Четирима номинирани в “Игри на волята” тази вечер

Племенният съвет за Зелените започна изключително емоционално. Бизнесменът Раду получи дългоочакваната си награда, спечелена от Караолис – видео разговор с най-близките до сърцето му хора. Въпреки че Силните не останаха равнодушни от видяното, пререканията в племето не закъсняха. След напрегнато гласуване именно Караолис и Раду бяха изпратени на елиминация.

Венци: „Игри на волята“ е психика, а не само физическа подготовка

Нова среща край огъня очакваше и отбора на Дръзките. Рапърът Павел пое вината за загубата на Сините вчера и предложи себе си за номинация, докато неговият бивш съюзник Гешев събра останалите гласове на доминиращата коалиция.

Липса на комуникация изпрати Дръзките на номинации в “Игри на волята”

Утре екстремното риалити продължава с две елиминационни битки и решаващ съвет за отшелниците на Блатото.

Ще успее ли Кралев да се измъкне за пореден път и кой ще стъпи на Арената в Дивия север за последно, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” в петък, 25 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова