Участникът прави своята равносметка на представянето си в екстремното риалити и разкрива фаворитите си за победител във формата

Поредният отпаднал от хитовото предаване „Игри на волята“ е Симеон Кралев, който тази сутрин е гост в студиото на „Събуди се“. Пред Марина Цекова той споделя интересни факти за своята игра, за коалициите и за научените уроци. Кралев беше вечно гладен в екстремното риалити и признава, че след като напуска Игрите първото нещо е било да си похапне бургери.

„Най-голямата ми трудност в Игрите след глада бяха собствените ми емоции. Не беше редно, но понякога прекалявах. Позволих емоциите да ме контролират, а те бяха най-големия ми враг. Емоцията в комбинация с глада, усилва нещата по 10“, признава участникът.

Кралев разказва, че само хората, които участват във формата, знаят какви са условията и не всичко е винаги така, както изглежда на екран. Категоричен е, че в живота е добър и спокоен човек, и няма с кого да се скара.

Бизнесменът Симеон Кралев и рисковият мениджър Никола Караолис напуснаха “Игри на волята”

„Семейството ми и хората, които ме познават бяха разочаровани, тъй като не очакваха да позволя да си изпусна нервите и да прекаля с персоналните нападки. Но това е емоционално състояние, което може да се случи на всеки. В началото бях леко атакуван и обвивен за семейството, в което съм се родил и за училището, което съм посещавал, а аз нямам вина за тези неща. Като защитна реакция си позволих да се държа агресивно към тези хора, а те не го заслужаваха. Грешката ми бе, че започнах да приемам нещата прекалено лично, а това е една игра“, разсъждава за поведението си и за непознатата и често избухлива страна на характера, която той показа в предаването.

Ако можеше да върне времето назад, със сигурност би контролирал повече емоциите си, не би влизал в провокации и не би се оплаквал толкова за глада. В реалния му живот той е свикнал на огромни количества храна заради спорта, но отчита като грешка, че не е бил подготвен за глада. Доста време се възстановява след излизането си от риалитито заради стомашни проблеми.

Колко всъщност беше гладен Кралев от “Игри на волята”?

„В предстоя си в „Игри на волята“ отслабнах с 14,5 кг. Нямах мазнини за топене, а основно мускули. Може би това е причината да се чувствам постоянно изтощен и не на себе си. Но бързо възвърнах форма с хапване и тренировки“, разказва за последствията от глада.

Каква е причината да участва в „Игри на волята“?

„Това е едно огромно приключение. Предоставя изключително много емоции. Когато си на Арената и чуеш водещите Ралица и Димо да кажат „Готови ли сте за битка?“ и адреналинът те изпраща в небето. Забравяш за глад и другите неща, и се впускаш в приключението“, признава Кралев.

В началото баща му Пламен Кралев одобрява включването му в Игрите, но след представянето му, тъй като е имал други очаквания, е бил леко разочарован, че не е спечелил. Не е одобрявал, че е прекалил с персоналните нападки и си е изпуснал нервите в предаването. Близките му, семейството и приятелката му го подкрепят в този труден момент.

Кои са фаворитите му за финал?

„Имам трима фаворити – Микяй, Калоян и Раду. Мисля, че и тримата са добре физически подготвени и имат шансове да спечелят формата. Не казвам, че жена не може да спечели, но трябва да се коалират повече жени и да извадят повече късмет при тежка физическа битка."

„На едно място сме събрани толкова много несъвместими характери, а трябва да оцеляваме и да се подкрепяме един друг. Представете си един мъж и жена колко време им трябва да се стиковат един с друг, а тук в предаването и гладът усилва всички емоции по десет“, коментира социалната игра, която се оказва по-трудна за подготовка от физическата такава.

Кралев признава, че би искал да участва в All Stars на „Игри на волята“, за да покаже на какво е способен пред зрителите. 

Не пропускайте следващия епизод на “Игри на волята” в събота, 26 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.​

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова