Отговор - в "Шоуто на Иван и Андрей"...

На 8 март (вторник) студиото на Иван & Андрей ще се превърне в "Женско царство" заедно с Мая Манолова от БСП, Йоанна Кирова от ГЕРБ и Петя Раева от ДПС.

Дамите ще отговарят на неудобни въпроси като: "Възбуждат ли се мъжете от жени, облечени във власт?" и "Влияе ли редовният секс на поведението на жените в политиката?".

Трите депутатки ще разговарят с Иван & Андрей за ролята на жените в политиката, за това наложиха ли се жените на водещи позиции, за модата в Парламента и за големите промени във визията на депутатките.

На 9 март (сряда) Иван & Андрей ще посрещнат журналиста Владо Береану и бивш съпруг на Кака Лара, който ще говори за разводите и доброто ново начало.

А диетоложката от ливански произход - д-р Енджи Касабие, ще направи в студиото показно върху Иван & Андрей за това колко трябва да отслабнат, ще ги мери на кантар, ще им мери талия, ханш и др.

На 10 март (четвъртък) очаквайте водещата на "На кафе" - Гала, заедно с дъщеря си. Не пропускайте и любимата на Красьо Черния - фолк певицата Магда, която ще представи новата си  песен с нов клип.

На 11 март (петък) Иван & Андрей ще бъдат в компанията на големите усти - Руслана и Диди Дрингова, и ще нищят темата къде бъркат мъжете в секса и защо на жените толкова често им се налага да симулират оргазъм.