Създадоха обобщен образ на перфектния мъж, който на теория би трябвало да впечатли всяка жена...

Перфектният мъж – за него мечтаят всички жени. Но съществува ли наистина такъв или всичко е въпрос на личен вкус, обясняват водещи психолози.


За всяка жена идеалът е различен. Факт е обаче, че по много отношения представите на нежния пол за идеалния мъж са сходни. Водещи психолози създадоха обобщен образ на перфектния мъж, който на теория би трябвало да впечатли всяка жена.


Идеалният мъж преди всичко мисли за жената, а след това за децата и майка си. Той трябва да е самоуверен, цивилизован, но и малко срамежлив. Принцът на бял кон трябва да притежава и чувство за хумор. С такъв човек лесно се общува, защото той умее да развесели една жена и в най-тежката ситуация.


"Перфектният" трябва винаги да се съобразява с желанията на жената, особено в леглото. В същото време трябва и да е умен и привлекателен или поне не много грозен, показва анкета, направена на представителки на слабия пол.


Жените могат да спорят до безкрай за това какъв е красивият мъж. Някои си падат по брюнети с тъмни очи, други пък са запленени от русите мъже със сини очи. Но психолозите обобщават, че е важен приятния външен вид, чувството за хумор и морала. /БГНЕС