На кастинга за най-мащабното световно музикално шоу днес изгряха доста звезди. . .

Плевен е градът, дал не малко безспорни имена на България, и то от различни сфери на живота. Безспорният талант на поп музиката - Емил Димитров, великата оперна прима Гена Димитрова, очарователната Гала, Любо от „Те\" – достоен представител на новото поколение в българската музика, страхотната Тереза Маринова, шоуменът Слави Трифонов...


Списъкът може да продължи с още личности от спорта, изкуството и писаното слово. Днес, 9 юли, плевенчани доказаха, че са достойни продължители на делото на своите именити съграждани и че много от тях имат  X Factor в кръвта си. На кастинга за най-мащабното световно музикално шоу изгряха доста звезди. . .


От екипа на „X Factor\" са категорични - това беше прослушването с най-младите кандидати, с най-много енергия и най-голямо желание за победа.

 

И тук репертоарът беше в най-широки граници – от най-новата чужда музика, през евъргрийни от света и България до никому неизвестни песни.

В Плевен дойдоха дори софиянци, чужденци и доста претенденти, които за съжаление не отговарят на долната възрастова граница.

Сред най-атрактивните и запомнящи се изпълнения бяха тези на доброволец от Корпуса на мира, стриптизьор и бивша състезателка по борба.