Смисълът на истерията е в продажбата, каза още Иван...

Единственият смисъл на цялата тази истерия със смъртта на Васа Ганчева и обвинението към нас е да се продава. Това каза Андрей Арнаудов, продуцент на \"Станция Нова\" в \"Карбовски: Директно\".


Това е човешка лична трагедия, съвпадаща с битката на пазара на медиите, допълни той.


Колегата му Иван сподели, че в последния момент е решил да влезе в студиото на Карбовски. \"Чудих се до последния момент дали да идвам и да влизам, не обичам да се обяснявам на някакви хора, а и не мисля, че това би имало някакво значение\", каза още Иван.


Андрей твърди, че след смъртта не е давал изявления не защото се е крил, а защото е имало момент, в който е трябвало  да се запази мълчание.


Единствено мъката на близките хора може да предизвика подобна реакция, но всичко останало те определиха като търсене на реклама и повече продажба, коментираха продуцентите.


Иван обясни, че от вестника, в който е работела Ганчева, са излезли с отворено писмо, в което казват, че я уволняват след излъчената скрита камера, в която тя иска подкуп. След смъртта й обаче изведнъж от редакцията нападат Иван и Андрей.


Двамата обясниха, че не са знаели, че Васа Ганчева има здравословни проблеми.


Това, което знам е, че съчиненията по тази тема, са наистина съчинения, подчерта Андрей.


Иван заяви, че ще бъдат повдигнати обвинения заради квалификациите \"убийци\". Ще извикаме лекари, които да обяснят откога датират здравословните й проблеми и имат ли връзка с нас, допълни той.


Хората, които разбират от телевизия, знаят, че скритата камера не е монтаж. Истината боли, но е такава, каза Андрей.