Любовни драми ни очакват в другия премиерен за родния ефир сериал – \"Млечният път\"...

Тя е млада, секси, говори шест езика и от 12 септември ще може да я гледаме в премиерния за родния ефир сериал \"Тайнствени афери\" – всеки делничен ден по Нова ТВ от 22.30 ч.

Тя е Ани Уокър – най-новият агент в централата на ЦРУ. В нейната роля ще видим Пайпър Перабо, която познаваме от \"Грозна като смъртта\". Вместо зад бара обаче, тук тя ще трябва да се бори с лошите и да се справя със сложния, опасен и пълен с интриги свят на ЦРУ. Ани е една от най-добрите в учебната школа, но още преди да я е завършила, е избрана за агент. Защо обаче точно тя? Оказва, че причината не са само изключителните й лингвистични умения, но нещо или някой от нейното минало, когото шефовете й търсят.

 

Пайпър Перабо не е единственото известно лице в сериала – партньор в работата й е Оги Андерсън (Кристофър Горам от \"Грозната Бети\" и \"Островът на Харпър\"), който й помага да се адаптира и да навлезе по-бързо. Ще видим още Питър Галахар от \"Кварталът на богатите\" в ролята на Артър – директорът на Тайните служби в ЦРУ, както и Ан Дудек от \"Д-р Хаус\", която тук играе по-голямата сестра на Ани.
Началото на вълнуващата екшън поредица ще бъде поставено от двучасов пилотен епизод на 12 септември от 22.30 ч., когато ще бъде първата ни среща с Ани Уокър и тайнствения свят на ЦРУ.

На същата дата ще бъде стартът и на другото премиерно заглавие по Нова ТВ – \"Млечният път\". Почитателите на турските любовни драми ще могат да го гледат всеки делничен ден от 12.00 ч., когато сериалът ще ни пренася в южната ни съседка и ще ни прави свидетели на една вечна любовна история.

Неджат и Зюлал са братовчеди, израснали в един и същи дом като брат и сестра. Отдавна влюбени един в друг, те ще признаят любовта си само една нощ, когато една целувка ще ги обрече на дълга раздяла. Неджат е принуден да замине надалеч, изоставяйки Зюлал и погребвайки дълбоко в сърцето си невъзможната връзка. Години след това той ще се завърне в Истанбул, за да се сбогува с умиращия си баща и за да види отново своята голяма любов.