Всеки от съдиите ще се състезава с останалите, работейки с една от категориите...

След 3 изтощителни дни бяха определени полуфиналистите в четирите категории – \"Момичета\", \"Момчета\", \"Мъже и жени\" и \"Групи\".

Оттук нататък, всеки от съдиите ще се състезава с останалите, работейки с една от тези категории. Това обаче не е тяхно решение.

\"Аз съм си професионалист – който и да ми се падне, ще върша работата, както трябва\" – на мнение беше Мага. Мария Илиева пък сподели, че има своите фаворити във всяка една група. Все пак, тя е на мнение, че може да бъде много по-полезна за категорията \"Момичета\".

\"Ако трябва да си призная, момичетата или момчетата са по-лесни за менажиране\", заяви друг от съдиите – Васко Василев. Според него, много подводни камъни има в категорията \"Групи\".

Део беше този, който трябваше да уведоми всеки един от съдиите с коя от категориите трябва да продължи да работи. Поли Генова поема отсега нататък групите. \"Вътрешно усещах през цялото време, че ще ми се паднат групите\", разказа Поли. Тя беше много доволна от решението, а също и убедена, че ще се справи, тъй като има богат опит в работата с колектив.

Участниците над 26 години ще бъдат поверени в ръцете на Мага. \"Супер! Там имаме интересни екземпляри\" – бе първоначалната реакция на съдията.

Мария Илиева ще работи пък с категорията на момичетата, а Васко Василев – с момчетата. И двамата приеха радостно решението и се заканиха, че победителят в \"X Factor\" ще бъде от тяхната категория.

 

И още за този важен момент в шоуто, както и какво да очаквате в следващия епизод - във видеото.